Toneelavond

Toneelavond

Afgelopen zondagavond was er weer een veelbelovende avondcommissie-avond. Omdat deze commissie ons tot nu toe altijd heeft verblijd met uitdagende, vermakende en gezellige avondinvullingen, waren we ook deze avond weer erg benieuwd wat ons te wachten stond. De avond werd geopend door Irene Roor die de bezinning leidde en ons iets vertelde over haar werk en ons ook nog een boodschap mee gaf. Deze was: “Op alle honderd mensen leest er maar één iemand de Bijbel, de andere 99 lezen de christen.”

Daarna werd uitgelegd wat we de avond gingen doen. We moesten in groepjes een klein toneelstukje voorbereiden. Hierbij moesten we alleen wel een aantal onderwerpen laten terugkomen. Daarom kregen we een briefje mee met een plaats, een aantal personen, een voorwerp en een beginzin. We kregen ongeveer een half uur om dit voor te bereiden en daarna werden de stukjes één voor één op het podium opgevoerd. De stukjes waren allemaal erg origineel, grappig of ontroerend. De avondcommissie heeft zich opnieuw overtroffen; bedankt hier voor!

2017-06-18T18:46:06+00:00