Gala

Gala

Het nieuwe jaar is weer begonnen en traditie getrouw vieren we dat op JV met het ‘Nieuwjaarsgala’.
Dit jaar was het thema ‘Dress up and masquerade’, op de galalocatie in Woudenberg zagen we dan ook de ene na de andere JV’er met een prachtig masker verschijnen.
We hadden een uitgebreid buffet met een heerlijk toetje, dat werd opgevolgd met een belangrijke verkiezing. Er kon gestemd worden op het galakoppel dat het best bij elkaar paste qua outfit en masker. Jaco & Jannick gingen er in hun mega Mindy/mega Toby outfit met de prijs vandoor. Daarna werd de volumeknop open gedraaid en kon er gedanst worden, steeds meer dames gooide hun hoge hakken aan de kant, want zo handig zijn die dingen nou ook weer niet.
Terugkijkend was het een ontzettend geslaagd gala!

2017-06-18T19:02:07+00:00