Update!

Het eerste halfjaar van dit JV-seizoen zit er al weer bijna op! En: het was een mooi halfjaar! Allereerst hebben we flink wat nieuwe leden mogen verwelkomen en daar zijn we super blij mee! Met die nieuwe leden erbij zijn we in dit halfjaar lekker actief geweest, dit stukje is dan ook bedoeld om daar een beeld van te geven.

Tijdens de Avondcie-avonden hebben we onze kennis kunnen testen met 1 tegen JV; werden de conditie en het samenwerkingsvermogen op de proef gesteld met een estafetterace en werden belangrijke vaardigheden als ‘met een panty op je hoofd flesjes omgooien’ aangeleerd tijdens Minute to Win It. En o ja, je zou het bijna vergeten, maar er zijn ook nog mensen met duct tape aan tafels vastgeplakt…

Op de 4de avonden van de maand heeft de Bijbelcie ons meegenomen in Bijbelstudies over ons jaarthema: DAAD-werkelijk. Wat betekent het om christen te zijn in deze wereld en hoe breng je je geloof in praktijk? Daarbij zijn we o.a. dieper ingegaan op wat we nu eigenlijk geloven aan de hand van de geloofsbelijdenis en was er deze maand een speciale avond waarin we met gemeenteleden en (oud-)JV-leden in gesprek zijn gegaan over het thema ‘praktisch geloven’.

Buiten de JV-avonden om heeft de Accie ook dit jaar weer verschillende activiteiten georganiseerd. De stemming zat er al gelijk goed in met de startactiviteit: een heuse spooktocht! Met behulp van een aantal jongens van de 14+-lounge hebben we de JV’ers flink de stuipen op het lijf gejaagd. In november is vervolgens de gemeente ingeschakeld om deel te nemen aan een bingoavond waarvan de opbrengst ten goede is gekomen aan de noodhulp in Haïti. JV’ers hebben massaal hun talenten ingeschakeld om de deelnemers aan de bingo met mooie prijzen naar huis te laten gaan.

En zo zijn we inmiddels al weer bijna aan het einde van dit kalenderjaar, maar laten we vooral niet vergeten dat traditiegetrouw het Kerstdiner nog op de agenda staat! Bovendien zijn de voorbereidingen voor het Nieuwjaarsgala ook al weer in volle gang en daarmee komt 2017 helemaal in zicht. In die wetenschap willen we u/jou als JV een gezegende Kerst en een voorspoedig Nieuwjaar wensen!

2018-02-06T15:34:34+00:00