JV – Wat gebeurt er ondergronds?

Als u denkt dat u een heel mysterieus stukje gaat lezen over de ondergrondse activiteiten van JV dan moeten we u helaas telleurstellen…..het wordt eerder een leuk verhaaltje over wat zich allemaal afspeelt in de kelder van de Westerkerk. Zo hebben we afgelopen maand een versie van het televisieprogramma ‘Mijn vader is de beste’ gespeeld. In tweetallen deden we allerlei bijzonder leuke spelen zoals vla eten met een rietje, muntstukken uit panty’s halen en een koekje vanaf je voorhoofd in je mond zien te krijgen. Als klap op de vuurpijl was het finalespel ringsteken waarbij één deelnemer in een kruiwagen werd gezet en door een ander over de parkeerplaats werd gereden. Daarbij moet gezegd worden dat de nieuwe leden zeer goed presteerde. Dit seizoen is ons thema: geloven door elkaar. Met dit thema gaan we maandelijks aan de gang tijdens de Bijbelstudie avonden. Daarnaast hebben we Sinterklaas gevierd. Iedereen nam drie cadeaus mee. Tijdens de avond werd er een potje bingo en een dobbelspel gespeeld. De avond was helemaal compleet na een bezoekje van de Sint en twee van zijn pieten. Tot zover dit kijkje in de keuken.

2018-02-06T15:29:07+00:00