Onze teams 2017-09-03T19:06:51+00:00

Onze teams

Naast het bestuur en de commissies zijn er ook verschillende teams. Zij zijn verantwoordelijk voor verschillende onderdelen van JV die niet specifiek gebonden zijn aan een bepaalde avond.

Technisch team

Als het Muziekteam de JV wil begeleiden tijdens het zingen, is het wel fijn als iedereen ze goed kan horen. En zie daar: het Technisch Team. Deze mensen zijn gek van kabels rollen, knopjes schuiven en goede speakers, en op die manier zorgen ze er iedere JV-avond voor dat de muziek tot zijn recht komt. Daarnaast vinden ze het ook heel leuk om mensen die nog niet zoveel van geluidstechniek weten de kneepjes van het vak te leren.

Muziekteam

Als JV vinden we het mooi om avonden te beginnen door met elkaar te zingen en God te loven. Enkele mensen met muzikale gaven vormen samen het Muziekteam en begeleiden de JV daarbij. Vaak zingen we liederen uit Opwekking, maar ook van bands als Casting Crowns, Bethel Music en Hillsong. Heb je zelf een lied dat je mooi vindt en dat we op JV móéten zingen, schroom niet iemand van het Muziekteam aan te schieten om je verzoeknummer door te geven.

Kaartenteam

Ben je jarig? Dan is de kans groot dan een lid van het Kaartenteam een verjaardagskaartje bij je door de bus doet. Maar het Kaartenteam stuurt ook regelmatig namens JV een kaart naar mensen uit de Westerkerk die dat wel kunnen gebruiken. Zo is dit team dus zowel binnen de JV als naar buiten toe actief.

Welkomstteam

Ieder jaar hopen we aan het begin van het JV-seizoen weer nieuwe mensen te verwelkomen. Het Welkomstteam zorgt ervoor dat we nieuwe mensen bereiken door middel van flyers en uitnodigingen. Als er dan eenmaal nieuwe mensen bereikt zijn, stellen ze ook alles in het werk om die mensen warm te verwelkomen op de JV-avonden.

Barteam

Het Barteam is van cruciaal belang op JV-avonden, omdat veel JV’ers pas kunnen functioneren als ze een bak koffie of een glas cola op hebben. De mensen van het Barteam zorgen ervoor dat al het eten en drinken voor de avonden wordt ingekocht en ook klaar staat als de JV’ers rond 19.45 de kelder binnenstromen.