Loading...
Over ons 2019-09-06T13:20:52+00:00

Over ons

Jeugdvereniging Westerkerk

JV-West is de jeugdvereniging van de Westerkerk in Veenendaal. Dat wil echter niet zeggen dat alle jongeren op de JV ook in de Westerkerk zitten. Iedereen tussen de 16 en de + 25 jaar die geïnteresseerd is, is van harte welkom bij ons. Elke 2e en 4e zondag van de maand komen we bij elkaar voor gezelligheid, aanbidding en om te praten over het geloof. De avonden starten om 19:45 uur in de kelder van de Westerkerk. Als je de stoute schoenen aantrekt en een keer langskomt, zullen wij ons best doen om je je snel thuis te laten voelen.

Organisatie

De JV wordt geleid door jongeren. Dit wordt gedaan door verschillende commissies en een bestuur. Er zijn drie commissies. Hiernaast zijn er nog veel meer mensen actief. Zo zijn er kringleiders, is er een muziekteam, welkomstteam, pastoraat, kaartenteam en meer. Klik in het menu om uitgebreide informatie per commissie te zien.

Om onze vereniging draaiende te houden, vragen we onze leden in de loop van het jaar om een bijdrage van €20,-. Dit geld wordt o.a. gebruikt om voor eten en drinken te zorgen op de JV-avonden.

Onze missie

“Het bij elkaar brengen van jongeren rond het Woord van God, om in het onderlinge gesprek het geloof van deze jongeren op te bouwen en te versterken en om een hechte onderlinge band te creëren tussen deze jongeren en ze voor te bereiden op het functioneren binnen de gemeente van Christus.”